U bevindt zich nu op de globale goodman website. Bent u op zoek naar uw lokale Goodman website?

Management team

GEP

Emmanuel Van der Stichele Director – Investment Management +32 2 263 40 08

Email
Emmanuel is Manager van de Goodman European Partnership en is lid van de Raad van Bestuur van GEP. Hij is verantwoordelijk voor de algemene strategie, beheer en resultaten van GEP en rapporteert derhalve aan het investeringscomité en aandeelhouders. 

Emmanuel heeft een uitgebreide ervaring in vastgoedinvesteringen, waar hij transacties gesloten en beheerd heeft in zowel de private als de publieke vastgoedmarkten, zowel betreffende investeringen als financieringen. Hiervoor was Emmanuel in Londen gebaseerd en werkzaam in real estate private equity bij een wereldwijde financiële groep. 

Emmanuel is voorts betrokken geweest in zowel vastgoedfinanciering en in verscheidene IPO’s en kapitaalverhogingen van vastgoedvennootschappen.

gep

Thomas De Meester Associate Director – Investment Management +32 2 263 40 10

Email

Thomas is verantwoordelijk voor het kapitaalmanagement en voor de rapportering van de Goodman European Partnership, in nauwe samenwerking met het managementteam. Daarnaast ondersteunt hij ook de algemene uitvoering van de strategie van GEP. Voordien was Thomas GEP transactie manager met een focus op de aan- en verkoop van activa. Als Analyst voor GEP stond hij eerder ook in voor de modellering en het opstellen van de financiële prognoses van GEP. 

Thomas versterkte het Goodman-team in 2008 als junior ontwikkelingsmanager. Hij was toen voornamelijk actief in de Benelux en Centraal Oost-Europa. Hij heeft een masterdiploma behaald als burgerlijk ingenieur (Leuven) en in algemeen management (Vlerick Management School).