U bevindt zich nu op de globale goodman website. Bent u op zoek naar uw lokale Goodman website?

e-Retail

Bekijk de infographic van Goodman over magazijn ontwikkelingen in de e-commerce sector

Kom meer te weten over Goodman's ervaring in de e-commerce sector.

Bekijk de infographic hier.

Structurele wijzigingen door opkomst e-commerce

De opkomst en snelle groei van e-retailing is een van de meest ingrijpende structurele veranderingen binnen de opslag- en distributiesector. Elke markt heeft zijn eigen unieke behoeften en uitdagingen, maar wat alle markten gemeen hebben, is de nood aan efficiënte en effectieve inventarisbeheer- en toeleveringsketenstrategieën om binnen de e-retailsector te slagen. Als een van de grootste industriële eigendomsgroepen ter wereld beschikt Goodman over expertise van wereldklasse inzake het beheer en de ontwikkeling van logistiek- en opslagoplossingen op maat. Hierdoor beschikken wij over een diepgaand inzicht in de unieke behoeften van deze sector.


Locatieselectie, gebouwontwerp voor de vrije hoogte, toegang voor vrachtwagens, productstromen en opslagconfiguraties maken stuk voor stuk een belangrijk deel uit van de wijze waarop Goodman zijn faciliteiten ontwerpt, levert en onderhoudt. Goodman werkt bovendien sinds lange tijd samen met belangrijke klanten zoals Amazon, waardoor het een uniek inzicht heeft in de voornaamste factoren voor de ontwikkeling van deze faciliteiten. Onze kennis van en ons inzicht in deze sector bieden dan ook een belangrijke toegevoegde waarde voor andere e-retailklanten. 

Online winkelen in de lift

Een recent e-retailonderzoek in opdracht van Goodman wijst uit dat online winkelen nu goed is voor bijna een vijfde van alle aankopen op ontwikkelde markten en dat dit aandeel met 15 % tot 20 % per jaar groeit. Goodman heeft enkele van de grootste e-retaildistributiecentra ter wereld ontwikkeld in samenwerking met succesvolle e-retailers en multikanaalsretailers zoals Amazon, Alibaba, VIP Shop, Zalando, Grays Online, Style Tread, Corporate Express en Net a Porter. In Europa alleen ontwikkelde Goodman meer dan 1 miljoen m2 aan opslag- en distributiefaciliteiten voor de toonaangevende e-commerceaanbieder Amazon.