U bevindt zich nu op de globale goodman website. Bent u op zoek naar uw lokale Goodman website?

Over Ons

Expert in logistiek en industrieel bedrijfsvastgoed

Goodman ontwikkelt, beheert en investeert wereldwijd in hoogwaardig logistiek, industrieel en bedrijfsvastgoed zoals magazijnen en distributiecentra. 

Goodman in België

Goodman België, gevestigd in Vilvoorde, beheert meer dan 200.000 m² aan logistiek vastgoed, verdeeld over negen gebouwen in Mechelen, Puurs, Turnhout en Willebroek. 

Goodman België maakt deel uit van de Goodman Group, een internationale geïntegreerde vastgoedgroep die logistiek vastgoed bezit, ontwikkelt en beheert in continentaal Europa, het Verenigd Koninkrijk, Azië (China en Japan), Oceanië (Australië en Nieuw-Zeeland), Noord-Amerika en Brazilië. Goodman heeft onder andere kantoren in Parijs, Londen, Amsterdam, Brussel, Hamburg, Shanghai, Hong Kong, Tokyo, Auckland, Sydney, Sao Paulo en Los Angeles. Het is één van de grootste beursgenoteerde internationaal geïntegreerde vastgoedgroepen genoteerd op de Australian Stock Exchange (ASX).

Goodman, actief over heel Europa

In Europa is Goodman aanwezig in Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Polen, Tsjechië, Slowakije, Hongarije, Spanje, Italië, Oostenrijk en Luxemburg, waar het 129 gebouwen beheert in continentaal Europa en 13 in het Verenigd Koninkrijk, samen goed voor een beheerd vermogen van €3,8 miljard.

Goodman, uw partner in beursgenoteerde en niet-beursgenoteerde investeringsvehicles

Goodman biedt ook een reeks beursgenoteerde en niet-beursgenoteerde investeringsvehicles aan die haar partners toegang geven tot hoogwaardig logistieke gebouwen en de bijhorende gespecialiseerde diensten. Goodman stelt alles in het werk om voortdurend waarde te creëren door middel van innovatieve projecten en investeringsoplossingen.