U bevindt zich nu op de globale goodman website. Bent u op zoek naar uw lokale Goodman website?

Goodman presenteert street art tijdens T&L 2019

donderdag 3 oktober 2019

Bij Goodman hechten we veel waarde aan het motto ‘Making Space for Greatness’. Dat willen we doen voor onze werknemers en die van onze klanten, maar ook voor mensen die onze hulp goed kunnen gebruiken. Daarom steunt Goodman de organisatie SOS Kinderdorpen. Met een grootse kunstveiling met werken die live gemaakt zullen worden op de Transport & Logistics beurs in Antwerpen, willen we SOS Kinderdorpen een stevige financiële duw in de rug geven.

 

The Goodman Foundation is al sinds 2013 een partner van SOS Kinderdorpen. Gesteund door giften, bouwt de organisatie Kinderhuizen over het hele land en zelfs over de hele wereld. Een van die huizen is het Simbahuis in Liedekerke, dat tijdelijk onderdak biedt aan jonge kinderen. Hier krijgen ze kwalitatieve zorg, tot dat de leefomstandigheden in hun eigen thuisomgeving goed genoeg zijn om naar huis terug te keren.

 

Bieden op Dzia muurschilderingen

Dit jaar zijn we vastbesloten om de samenwerking met SOS Kinderdorpen naar een hoger niveau te tillen. Hoe we dat gaan doen? Door een grote urban art veiling op te zetten met kunstwerken die DZIA live zal maken tijdens de Transport & Logistics beurs in Antwerpen (15-17 oktober). Tijdens deze veiling krijgt iedereen de kans om te bieden op een exclusief kunstwerk van de Antwerpse artiest Dzia. De internationaal gerenommeerde kunstenaar maakte de voorbije jaren faam met eigenzinnige muurschilderingen over de hele wereld, waarbij hij natuurlijke en dierlijke elementen op een unieke manier integreert in typisch stedelijke taferelen.

 

Dzia instagram

Op dag 1 van de Transport & Logistics beurs kunnen bezoekers aan de Goodman stand (#4.112) met eigen ogen zien hoe de geometrische, kleurrijke muurschilderingen van Dzia tot stand komen en de artiest ontmoeten. Op dag 2 zal de Goodman Foundation een van de drie werken uitreiken aan de winnaar van de Transport & Logistics Gazellen (18u). De twee overige kunstwerken zullen nadien verkocht worden via een online veiling van 21 tot 25 oktober, waarvoor je nog steeds kan inschrijven. De opbrengst van deze veiling gaat integraal naar SOS Kinderdorpen.


Registreer je voor de veiling

“We nemen ons motto ‘Making Space for Greatness’ letterlijk dit jaar”, zegt Goodman marketing manager Patrick Van den Broeck. “De ‘space’ in kwestie is een grote witte muur, waarop Dzia drie unieke muurschilderingen zal aanbrengen – de ‘greatness’. Iedereen die onze stand voorbijkomt, zal het creatieproces kunnen aanschouwen.”

 

Wil je deel uitmaken van deze buitengewone veiling? Neem een kijkje op de website van Goodman en registreer je voor de veiling.