U bevindt zich nu op de globale goodman website. Bent u op zoek naar uw lokale Goodman website?

TDL Group verovert de Logistics Employer of the Year Award 2019

donderdag 7 maart 2019

 De Transport & Logistics Awards, naar goede jaarlijkse gewoonte georganiseerd door Transportmedia, stonden ook dit jaar garant voor een avondvullend programma waarbij de belangrijkste logistieke bedrijven van het moment in de spotlight werden gezet.
 
Na een feestelijke ontvangst kreeg Goodman de eer om de award voor de Logistics Employer of the Year uit te reiken. Deze onderscheiding beloont ondernemingen in de logistieke sector voor een buitengewoon beleid of project op het vlak van Human Resources. 

Waarom Goodman net deze award uitreikte? Via haar magazijnen biedt Goodman ruimte aan waarin ondernemingen zich kunnen ontplooien, onder het motto ‘Making space for greatness’. Bedrijven die zich extra inspannen om diezelfde ontwikkeling bij hun werknemers te stimuleren, verdienen het om daarvoor beloond te worden. Deze onderscheiding sluit daarom perfect aan bij Goodman’s filosofie.
 
De Logistics Employer of the Year award ging naar TDL Group uit Houthalen, dat het haalde van Van Moer Logistics en Dachser. TDL overtuigde de jury onder meer met een vooruitstrevend functieclassificatiesysteem dat rechtstreeks gekoppeld is aan de verloning van chauffeurs. Met deze constructieve maatregel bewijst het innovatieve bedrijf dat het tegen de stroom durft in te gaan om haar werknemers te belonen.