U bevindt zich nu op de globale goodman website. Bent u op zoek naar uw lokale Goodman website?

Goodman reikt de award voor ‘Logistics Employer of the Year 2019’ uit tijdens de Transport & Logistics Awards 2019

woensdag 27 februari 2019


 

Op 28 februari zullen alle ogen in de transportsector gericht zijn op de Transport & Logistics Awards 2019, die uitgereikt worden in de Nekkerhal in Mechelen. Als trotse sponsor van deze awardshow en netwerkevent, zijn we bij Goodman vereerd de prijs voor ‘Logistics Employer of the Year’ te mogen uitreiken.

Dit jaar zal het evenement acht awards tellen, met onder andere de ‘Logistics Employer of the Year’. Door het uitreiken van deze award, die focust op persoonlijke groei en ontwikkeling, benadrukt Goodman zijn eigen filosofie: ‘making space for greatness’. We steunen daarom graag logistieke werkgevers die deze overtuiging volgen. Bedrijven die hun personeel waarderen, stimuleren en hen de kans geven om zichzelf te ontplooien.

De Logistiek Werkgever van het Jaar is een innovatieve denker die open staat voor een nieuwe manier van werken in deze snel evoluerende sector. Hij is vastberaden om zijn medewerkers te inspireren zodat ze hun volledige potentieel behalen. 

Goodman is blij om te zien dat organisator TransportMedia kiest om meer logistieke awards uit te reiken. Dit bewijst nog maar eens dat logistiek een cruciaal deel geworden is van de dynamische transportwereld.