U bevindt zich nu op de globale goodman website. Bent u op zoek naar uw lokale Goodman website?

Tour des frites

vrijdag 5 juli 2019

2.910 keer ‘Dank u!’ met de Tour des Frites

 

Op 25 april klonk het officiële startschot van de ‘Tour des Frites’, een initiatief waarmee we al onze klanten in België en Nederland wilden bedanken om voor Goodman te kiezen. Dit keer hebben we het iets anders aangepakt; iedereen die zich dagelijks inzet om de ambities van onze klanten te verwezenlijken, werd namelijk getrakteerd op een portie frieten.

“Het idee van de ‘Tour des Frites’ ontstond toen we op zoek gingen naar een leuk idee voor een klantenevent”, vertelt Patrick Van den Broeck, Marketing Manager voor Nederland en België. “We wilden onze klanten bedanken om voor ons te kiezen, ze zijn tenslotte ons meest waardevolle bezit.”

“Het liefst van al zien we onze klanten groeien en excelleren in hun business. En daarvoor zijn hun werknemers van cruciaal belang. Het zijn immers zij die de doorslag geven om die grenzeloze ambities waar te maken. Een beloning voor de mensen die zich dagelijks keihard inzetten, was het minste dat we konden doen.”

De ‘Tour des Frites’ foodtruck bezocht in twee maanden tijd alle locaties van Goodman in België en Nederland. We konden 2.910 toffe mensen persoonlijk bedanken met niet minder dan 727,5 kg friet. De reacties waren lovend, de buikjes gevuld en we zagen niets dan tevreden klanten. Geniet mee met deze aftermovie.