U bevindt zich nu op de globale goodman website. Bent u op zoek naar uw lokale Goodman website?

Bronnen en casestudies

Bij Goodman zien we duurzaamheid als een teamsport waarin iedereen een rol te spelen heeft. Alleen wanneer we met z'n allen samenwerken en kennis met elkaar delen over bedrijven, sectoren en grenzen heen, kunnen we de transitie naar een koolstofarme toekomst mogelijk maken.

Dit indachtig hebben we een selectie gemaakt van bronnen en casestudies die illustreren hoe wij steeds verder boetseren aan onze duurzaamheidsvisie GreenSpace+. Omdat we een breder publiek willen aanspreken bevat deze selectie zowel onze succesverhalen als onze uitdagingen.

Handboek voor het duurzaam gebruik van Goodman gebouwen

Handboek voor het duurzaam gebruik van Goodman gebouwen

Hoewel we trots zijn dat we met onze duurzame en toekomstbestendige logistieke gebouwen klanten alvast een groenere start bieden voor hun operationele activiteiten, we weten dat daarmee niet alles is gezegd en gedaan. De exploitatie van onze gebouwen brengt immers een aanzienlijk energieverbruik met zich mee en dat betekent CO2-uitstoot. Om onze klanten ook hierin te begeleiden, hebben we een handboek samengesteld met best practices dat hen in staat stelt het gebouw zo duurzaam mogelijk te gebruiken. 

Neem contact met ons op voor meer informatie +

Casestudies

Elke Goodman-locatie is uniek. Van aankoop van brownfields over materialenrecuperatie en -recycling tot reĆ«le transformatie van terreinen met een rijke geschiedenis naar moderne en toekomstbestendige logistieke sites, onze ontwikkelingen hebben stuk voor stuk een eigen verhaal.