Green Dock

Green Dock
Green Dock
Green Dock
Frankrijk
Green Dock

Greenspace+

Green Dock: een laboratorium voor de logistiek van morgen

Goodman werd de aanbesteding gegund voor de bouw van een multidisciplinair gebouw in de haven van Gennevilliers - op amper 5 km van de Parijse binnenstad - om hoofdzakelijk via innovatieve rivierlogistiek de Franse hoofdstad te bedienen.

Reageren op wereldwijde uitdagingen

Van verstoring van de toeleveringsketen tot verstedelijking, bevolkingsgroei en klimaatverandering - het transformeren van industrie en logistiek is de sleutel tot het beantwoorden van de wereldwijde uitdagingen van vandaag en morgen.

Deze uitdagingen zijn zichtbaar in de metropool, waar de toeleveringsketen in dichtbevolkte stedelijke en voorstedelijke gebieden dynamisch, complex en verstopt is. De goederenstroom van leveranciers naar consumenten moet worden verbeterd door efficiënte en duurzame industriële en logistieke operaties.

Green Dock biedt een antwoord op deze uitdagingen. Zijn omvang, multi-level ontwerp en innovatieve en duurzame kenmerken zullen de operationele en milieuprestaties verbeteren en zijn integratie in de omgeving vergemakkelijken.