U bevindt zich nu op de globale goodman website. Bent u op zoek naar uw lokale Goodman website?

Vermogensbeheer

Als verticaal geïntegreerde vastgoedontwikkelaar en vermogensbeheerder bezit Goodman een uitgebreide expertise op het gebied van vastgoedontwikkeling, vastgoedbeheer, portfoliobeheer en vermogensbeheer. Hierdoor kan Goodman een waaier aan investeringsmogelijkheden met uiteenlopende risicoprofielen aanbieden, gespreid over meerdere partnerships, op basis van de gepaste vastgoedoplossing eigen aan een specifieke markt.

Onze aanpak

Goodmans globale investeringsplatform verzorgt een nauwe samenwerking met verscheidene institutionele investeerders waaronder soevereine investeringsfondsen, pensioenfondsen en multimanagerfondsen.

Goodmans partnerships onderhouden een best practice corporate governance, met toegewijde lokale teams die instaan voor de verschillende beheersaspecten van de portefeuille.

Dit beheermodel steunt op een nauwe samenwerking tussen Goodman en de investeerders met betrekking tot het investeringsproces en de financiële risicobeoordeling, en stelt investeringspartners in staat om, samen met Goodman, te investeren in logistieke vastgoedprojecten van topkwaliteit in de belangrijkste markten van de wereld.

 

Goodman European Partnership (GEP)

Het Goodman European Partnership (GEP) biedt institutionele investeerders toegang tot een gediversifieerde en actief beheerde portefeuille van ruim 100 Europese logistieke panden verspreid over tien landen.

Lees meer