U bevindt zich nu op de globale goodman website. Bent u op zoek naar uw lokale Goodman website?

Eurocash

Pomeranian Logistics Centre in Gdańsk, Polen

In 2015 vroeg Eurocash, de grootste FMCG-distributeur in Polen, Goodman om een magazijn op maat in het Pomeranian Logistics Centre (PLC). Van daar verdeelt het bedrijf zijn goederen naar lokale markten in het noorden van Polen. Het vastgoedproject op maat werd volledig afgestemd op de noden van Eurocash. Het PLC is het belangrijkste vastgoed van Goodman in Polen. Het ligt dan ook vlakbij de Deepwater Container Terminal in Gdańsk en een goed ontwikkeld wegennetwerk.

Gebruik

Opslag en distributie van FMCG-goederen.

Specificatie

  • 23.105 m² opslagruimte en 1.825 m² kantoorruimte.
  • Koude opslagzone verdeeld in een koelruimte (2.741 m²) en een vriesruimte (382 m²).

Goodman Sosnowiec Logistics Centre

Eurocash zet zijn succesvolle samenwerking met Goodman verder met een mandaat om een logistiek centrum op maat te leveren voor Eurocash in Polen. Goodman zal een faciliteit van 30.000 m² leveren in Sosnowiec. Het vastgoedproject op maat zal verdeeld worden in een opslagruimte, een kantoorruimte en een koude opslagzone.

“Na de ontwikkeling van onze eerste faciliteit in Gdańsk bleek dat Goodman een betrouwbare partner is die de noden van de retailsector begrijpt. Dankzij de vooruitstrevende vastgoedoplossingen van Goodman zal het nieuwe magazijn in Sosnowiec onze logistieke activiteiten stroomlijnen en een cruciale rol spelen in onze uitbreiding in Opper-Silezië en daarbuiten.”