U bevindt zich nu op de globale goodman website. Bent u op zoek naar uw lokale Goodman website?

The Mousquetaires Group

Mousquetaires Group

Goodman Poznań II Logistiek centrum in Poznań, Polen

De Mousquetaires Group is het grootste franchisenetwerk in Polen in het segment van de algemene supermarkten en “huis- en tuinwinkels”. Om te beantwoorden aan de stijgende vraag naar opslagruimte lanceerde de Groep in 2015 een modern logistiek centrum in Swadzim (dichtbij Poznań). De faciliteit werd aangepast voor de opslag en distributie van voedingsmiddelen onder gecontroleerde temperatuur (verse producten, groenten, fruit, bevroren producten) en vormt het distributiecentrum voor zowel de algemene Intermarché-supermarkten als de “huis- en tuinwinkels” van Bricomarché. Het centrum is ook afgestemd op de opslag van seizoensproducten en bovenmaatse producten. Het is bovendien volledig geautomatiseerd en wordt in realtime beheerd.

Gebruik

  • Opslag en distributie van voedingsmiddelen onder gecontroleerde temperatuur.
  • Distributiebeheer van seizoens- en bovenmaatse producten.

Specificatie

Modern magazijn en distributiecentrum met een totale oppervlakte van 73.872 m² en een kantoor van twee verdiepingen (8.513 m²).

“Flexibiliteit was van doorslaggevend belang bij de selectie van een partner voor deze investering. Het uiterst bekwame team van Goodman was van even groot belang. Ze ondersteunden ons met hun technische kennis doorheen onze samenwerking. De faciliteit wordt gebruikt om voedsel op te slaan, wat het ontwerp- en bouwproces er niet eenvoudiger op maakt.”

Philippe Jammes
Director General van de Mousquetaires Group