U bevindt zich nu op de globale goodman website. Bent u op zoek naar uw lokale Goodman website?

Galerij

Mechelen Zuid Logistics Centre

Voorzieningen

Contact

Mechelen Zuid Logistics Centre

Egide Walschaertstraat 20,2800 Mechelen,België

SIze Omvang: 10,200 - 10,200 m2
Type Gebouwtype: Logistiek
Beschikbare datum: Nu

Het Mechelen Logistics Centre ligt op slechts 20 km van de luchthaven van Brussel en Antwerpen, in het hart van een van de belangrijkste logistieke hubs van West-Europa. Deze logistieke site biedt magazijnen en distributieruimte van 10.000 tot 50.000 m² waarin Kuehne+Nagel, Stanley Black & Decker, Rollema Patrans en DPD gehuisvest zijn. 

Dankzij zijn centrale ligging is het Mechelen Logistics Centre goed verbonden met de rest van Europa via de weg (E19 en A12), het water (Zeekanaal Brussel-Schelde) of het spoor (Antwerpen, Leuven en Brussel). Meerdere spoorweg- en binnenvaartterminals in de omgeving maken dagelijks vervoer vanuit de haven van Antwerpen en Zeebrugge naar de rest van Europa mogelijk. Andere belangrijke verbindingen zijn de N16 en de N1 (weg), het Netekanaal en het kanaal Leuven-Dijle (water) en de goederenspoorlijn in Puurs, om er maar een paar te noemen. De belangrijkste distributiecentra in de omgeving zijn hoofdzakelijk actief in de automobielsector, machinebouw, elektronica en de farmaceutische sector. De grootste bedrijventerreinen bevinden zich in de buurt van de snelwegen E19 en A12.

 

 

Belangrijkste voordelen  

  • Competitieve verhuurprijzen
  • Flexibele verhuurvoorwaarden 
  • Inhouse property management
  • Instapklaar magazijn

 

De logistieke ruimte die nu voor verhuur wordt aangeboden in het Mechelen Zuid Logistics Centre is in de huidige staat beschikbaar van 31 januari 2023. We nodigen toekomstige klanten die op zoek zijn naar huisvesting in een van de belangrijkste logistieke hubs in België, met ons contact op te nemen.

Meer weten over dit pand

Locatie

Locatie

Mechelen Zuid Logistics Centre

Kies voorzieningen  

 

Routes bekijken

Bereik eindconsument binnen een rijtijd van 60 min.

*Bron: Esri & Michael Bauer Onderzoek

Beschikbare ruimte

Andere panden bekijken