U bevindt zich nu op de globale goodman website. Bent u op zoek naar uw lokale Goodman website?

Bakker Belgium kiest Goodmans Boom Logistics Centre als distributiecentrum

vrijdag 5 juli 2019

Vilvoorde, 4 juli 2019 – Bakker Belgium, onderdeel van Greenyard, selecteert Goodmans Boom Logistics Centre als logistieke uitvalsbasis voor de distributie van groenten en fruit voor Delhaize in België. 

Bakker Belgium en Goodman sloten een akkoord af voor de verhuur van 22.881m² magazijnruimte. Er zal extra kantoorruimte en parkeergelegenheid ontwikkeld worden. Bakker Belgium betrekt de nieuwe ruimte in het najaar van 2019.

 

“Dankzij de strategische locatie van het Boom Logistics Centre kan Bakker Belgium continu zorgen voor de distributie van verse producten over het hele land”, aldus Sara Van Hoecke, Country Manager Goodman Belgium. “De magazijnruimte bevindt zich op één van de belangrijkste logistieke assen in België, namelijk Antwerpen – Brussel, en biedt onmiddellijke toegang tot belangrijke invalswegen zoals de N16 en de A12.”

 

Bij Goodman ligt de nadruk steeds op kwaliteit. Bakker Belgium kan in het distributiecentrum dan ook rekenen op een hoogkwalitatieve logistieke ruimte. Boom Logistics Centre is voorzien van ultramoderne technologie. Denk aan LED-technologie, bewegingssensoren en hooggeïsoleerde buitenwanden, in lijn met toonaangevende duurzaamheidspraktijken. Dankzij de vrije hoogte van 12,20 m en de uitstekende ligging in de nabijheid van de A12 en de E19 kan Bakker zijn logistieke activiteiten efficiënt verrichten.

 

We zijn trots om Bakker Belgium te kunnen ondersteunen in deze fase van zijn groei en zullen nauw met het bedrijf blijven samenwerken naarmate het verder groeit”, besluit Sara Van Hoecke.