U bevindt zich nu op de globale goodman website. Bent u op zoek naar uw lokale Goodman website?

Over Ons

Expert in logistiek en industrieel bedrijfsvastgoed

Goodman ontwikkelt, beheert en investeert wereldwijd in hoogwaardig logistiek, industrieel en bedrijfsvastgoed zoals magazijnen en distributiecentra. 

Goodman België

Goodman België, gevestigd in Vilvoorde, beheert meer dan 230.000 m² aan logistiek vastgoed, verdeeld over 6 logistieke gebouwen in Puurs, Willebroek en Mechelen. 

Goodman België maakt deel uit van de Goodman Group, een internationale geïntegreerde vastgoedgroep die logistiek vastgoed bezit, ontwikkelt en beheert in continentaal Europa, het Verenigd Koninkrijk, Azië (China en Japan), Oceanië (Australië en Nieuw-Zeeland), Noord-Amerika en Brazilië.

Goodman, actief over heel Europa

Goodman België is gevestigd in Vilvoorde.   

In Europa is Goodman aanwezig in Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Polen, Tsjechië, Slowakije, Hongarije, Spanje, Italië, Oostenrijk en Luxemburg, waar het 126 gebouwen beheert in continentaal Europa en 6 in het Verenigd Koninkrijk, samen goed voor een beheerd vermogen van €4,3 miljard.

Goodman heeft onder andere kantoren in Parijs, Londen, Amsterdam, Brussel, Hamburg, Shanghai, Hong Kong, Tokyo, Auckland, Sydney, Sao Paulo en Los Angeles. Het is één van de grootste beursgenoteerde internationaal geïntegreerde vastgoedgroepen genoteerd op de Australian Stock Exchange (ASX).

Goodman, uw partner in beursgenoteerde en niet-beursgenoteerde investeringsvehicles

Goodman biedt ook een reeks beursgenoteerde en niet-beursgenoteerde investeringsvehicles aan die haar partners toegang geven tot hoogwaardig logistieke gebouwen en de bijhorende gespecialiseerde diensten. Goodman stelt alles in het werk om voortdurend waarde te creëren door middel van innovatieve projecten en investeringsoplossingen.