U bevindt zich nu op de globale goodman website. Bent u op zoek naar uw lokale Goodman website?

Transport and Logistics 2015 - Antwerpen

Over Transport & Logistics

Op 22, 23 & 24 september staat Antwerp Expo voor de 10e keer in het teken van Transport & Logistics, dé tweejaarlijkse vakbeurs van de sector.

Alle logistieke specialisten, supply chain managers... uit de community van transport & distributie, warehousing & handling en datacommunicatie & software zijn welkom. De helft van de bezoekers komt traditioneel vanuit logistiekgerelateerde sectoren, de andere helft vanuit de retailbranche en de verladers.

Goodman is van de partij!

Als experten in logistieke ruimtes, kan Goodman hier niet ontbreken. Ontmoet ons op onze stand 4.085

Leg vandaag nog een persoonlijke ontmoeting vast

Wenst u een persoonlijke afspraak op Transport & Logistics met iemand van ons team? Contacteer ons en we reserveren een tijdslot exclusief voor u. 

Kom Australische topwijnen proeven!

Goodman heeft een rijke Australische bagage. Daarom hebben we een gamma van Australische topwijnen geselecteerd voor ons netwerk event op woensdag 23 September om 12u30. Kom ons vergezellen en geniet mee van onze lekkere 'Aussi BBQ’ snacks en proef onze topwijnen!

Over Goodman

Goodman België bezit, ontwikkelt en beheert wereldwijd hoogwaardig logistiek, industrieel en bedrijfsvastgoed zoals magazijnen en distributiecentra. Goodman België bezit en beheert zeven gebouwen in Mechelen, Turnhout en Willebroek, een totaal van meer dan 200.000m².

Goodman België maakt deel uit van de Goodman Group, een internationale geïntegreerde vastgoedgroep die logistiek vastgoed bezit, ontwikkelt en beheert in continentaal Europa, het Verenigd Koninkrijk, Zuid-Oost-Azië, Noord-Amerika en Brazilië. Goodman heeft kantoren in China, Hong Kong, Japan, Nieuw Zeeland en Australië. Het is één van de grootste beursgenoteerde internationaal geïntegreerde vastgoedgroepen die genoteerd staat of de Australian Stock Exchange (ASX).

Goodman bezit, ontwikkelt en beheert. Van magazijn tot distributiecentrum.