U bevindt zich nu op de globale goodman website. Bent u op zoek naar uw lokale Goodman website?

Werken bij Goodman

Bij Goodman, hechten we veel belang aan relaties. Niet de gebouwen maar de mensen maken onze business succesvol. Goodman stelt 1.100+ professionals tewerk in 28 kantoren over de hele wereld. Wij streven ernaar om een werkvloer te creëren die stimulerend, uitdagend en de moeite waard is voor al onze werknemers.

Wij willen dat al onze werknemers zich gewaardeerd voelen en dat ze streven naar excellentie. Wij vertrouwen onze werknemers en geven ze veel vrijheid. Dit verhoogt het ondernemerschap binnen het bedrijf en spoort ons aan om nieuwe oplossingen te ontwikkelen.

Bedrijfscultuur

Goodmans bedrijfscultuur speelt een centrale rol in het succes van de onderneming. Dankzij onze bedrijfscultuur kunnen we topmedewerkers aantrekken en de klanten en beleggers steeds een optimale dienstverlening en creatieve en doeltreffende vastgoedoplossingen aanbieden.

Door onze waarden weten wij ons te onderscheiden op de markt:

  • klantgerichtheid - bij alles wat we doen staan onze klanten centraal;
  • prestatiegerichtheid - zowel individueel als collectief - wij zorgen voor resultaat;
  • innovatief & dynamisch - hokjesdenken is niet aan ons besteed;
  • open & eerlijk - wij gaan transparant en integer te werk;
  • team & respect - iedereen telt mee.

Als multinationale onderneming bevordert Goodman via zijn kernwaarden diversiteit bij zijn medewerkers. Een gevarieerd personeelsbestand versterkt elk team en project dankzij de aanwezigheid van de vaardigheden, capaciteiten en ervaring waar klanten en beleggers hun voordeel bij doen.

Diversiteit

Als wereldwijd verspreid bedrijf hechten we veel belang aan de diversiteit van onze mensen. De variatie in werkkrachten versterkt ieder team en ieder project door verschillende vaardigheden, talenten en ervaringen ter beschikking te stellen aan de klanten.

Goodman werknemers werken hard, maar ons bedrijf zorgt voor een gezonde werk/privé balans en flexibele werkuren.

Leren en ontwikkelen

Wij investeren in onze mensen omdat ons succes afhangt van het aannemen van de beste mensen die zich voortdurend inzetten voor het bedrijf.

De voortdurende groei van ons bedrijf creëert mogelijkheden voor onze werknemers om te werken in de Goodman kantoren over de hele wereld, die hen een waardevolle ervaring bieden op wereldlijk vlak.

Wij sporen onze mensen ook aan om constant bij te leren, daarom steunen wij hen ook financieel bij postgraduaat studies. Wij voorzien ook jaarlijkse in-house trainingen om de groei van onze mensen te stimuleren.