U bevindt zich nu op de globale goodman website. Bent u op zoek naar uw lokale Goodman website?

Vastgoedontwikkeling

Goodman heeft uitgebreide ervaring in vastgoedontwikkeling in België. Wij kiezen voor een klantgerichte benadering bij het ontwikkelen van industrieel en commercieel vastgoed en werken nauw met u samen om flexibele en functionele oplossingen aan te bieden die volledig afgestemd zijn op uw business.

Overzicht

Figure Widget

78

Lopende projecten

Figure Widget

€2.3bn

Vastgoedontwikkelingen in uitvoering

Figure Widget

2.3mln m²

Vastgoedontwikkelingen in uitvoering wereldwijd

Strategische locaties

Voor de locaties van onze sites kiezen wij steeds voor terreinen die strategisch gelegen zijn in België.

Industriële ruimtes

Voor onze terreinen, magazijnen en logistieke distributiecentra kiezen we steevast voor locaties dichtbij stedelijk gebied, grote verkeersaders, havens, luchthavens en distributiehubs.

Diensten vastgoedontwikkeling

Voor alle aspecten van vastgoedontwikkeling, van concept tot oplevering, zetten wij voluit in op onze eigen medewerkers. Het verzekert ownership bij onze medewerkers om tijdig en volgens specificaties de beste resultaten neer te zetten.

Opportuniteiten

Opportuniteiten in continentaal Europa

Goodman bezit niet alleen de expertise, we hebben in heel Europa aantrekkelijke locaties voor vastgoedontwikkelingen in portefeuille. Daarom is Goodman de partner bij uitstek om flexibele oplossingen te realiseren op maat van uw organisatie.

Bekijk opportuniteiten

Duurzame ontwikkeling

Duurzame ontwikkeling

Bij Goodman is duurzame ontwikkeling een deel van het product dat wij leveren. Daarom is het ook een belangrijk aspect van de manier waarop wij zaken doen. Goodman werkt samen met u om vastgoedontwikkelingen te realiseren die afgestemd zijn op uw business en voldoen aan uw verwachtingen.

Lees meer

Casestudies