U bevindt zich nu op de globale goodman website. Bent u op zoek naar uw lokale Goodman website?

Duurzame ontwikkeling

Duurzaam ontwikkelen betekent beslissingen maken die goed zijn voor vandaag – maar ook voor morgen. Daarom maakt duurzaamheid integraal deel uit van onze bedrijfsvisie, waarin we ons focussen op het opbouwen van langetermijnrelaties met onze stakeholders, het ontwikkelen van toekomstbestendig logistiek vastgoed alsook het creëren van toegevoegde waarde voor lokale gemeenschappen.

duurzaamheid in CE

Onze duurzaamheidsambities in CE

Als multinationale onderneming erkennen we onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en we willen er actief naar handelen. De toekomst van onze planeet belangt immers eenieder aan. Bij Goodman streven we naar positieve impact: we willen blijven beantwoorden aan de noden van al onze stakeholders en stellen daarbij actiepunten en beslissingen rond duurzaamheid voorop. 

Lees meer over wat ons drijft

hoe we vandaag te werk gaan

Hoe we vandaag te werk gaan

Duurzaamheid gaat om meer dan alleen ‘groen zijn’. Duurzaamheid maakt integraal deel uit van onze bedrijfsvisie en we willen samenwerken met organisaties die deze filosofie delen. Ook van onze eigen mensen verlangen we bewustbewording van ons duurzame gedachtegoed alsook van onze duurzaamheidsengagementen. Het is door langetermijndenken bij onze oplossingen voor onze klanten en het uitbouwen van duurzame relaties met al onze stakeholders dat wij een positieve impact hebben op zowel economisch als ecologisch en maatschappelijk vlak.

Onze weg naar een CO2-neutrale wereld

Duurzame locaties

Duurzame gebouwen

  • CO2-neutrale gebouwen
  • BREEAM certificering of equivalent
  • Zonnepanelen op onze daken
  • Energie-efficiënte verlichting
  • Slimme meteropname
  • Welzijn voor werknemers
  • Afvalbeheer

Duurzame bedrijfsvoering

  • Beoordeling van onze ecologische voetafdruk
  • Gedragscode voor onze leveranciers

bijdragen aan communities

Bijdragen aan lokale gemeenschappen

Onze verantwoordelijkheid reikt verder dan onze kernactiviteit, het ontwikkelen van modern en toekomstbestendig logistiek vastgoed. We willen de uitdagingen van onze samenleving aangaan zonder daarbij de kansen voor toekomstige generaties in te perken. Duurzaam ondernemen is de enige juiste manier om dit te bereiken. In ons streven naar greatness investeren we daarom in projecten die lokale gemeenschappen vooruit helpen.

We werken samen met gedreven en vaak kleinschalige liefdadigheidsinstellingen die zoals wij streven naar positieve impact.

Lees meer over Goodman Foundation 

Meer informatie?

Laat het ons weten, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

contactverzoek

 

Zonnepanelen

Hoe CO2-neutraliteit behalen? Binnenkort meer hierover.

Slimme meteropname

Energieverbruik monitoren en verlagen. Binnenkort meer hierover.