U bevindt zich nu op de globale goodman website. Bent u op zoek naar uw lokale Goodman website?

Vastgoed

Goodman, expert in logistiek vastgoed

Onze klant staat centraal

Een uitstekende klantenservice is de basis van het succes van Goodman. Onze geïntegreerde klantenservice 'bezitten+ontwikkelen+beheren' zit verweven in alle aspecten van ons bedrijf.

Bij Goodman België bieden wij logistieke warehouse-oplossingen voor logistieke dienstverleners, automotive, fabrikanten, retailers en e-retailers aan.

Bezitten+Ontwikkelen+Beheren

Bezitten+

We kopen vastgoed voor de lange termijn en gaan dan ook langdurige relaties aan met onze klanten. Daarnaast bieden we beleggers uitstekende rendementen.


Ontwikkelen+

Het aanzienlijke ontwikkelingsprogramma van Goodman omvat sites in Continentaal Europa, het Verenigd Koninkrijk, Noord-Amerika en Brazilië. Onze ontwikkelingsprojecten zijn doelgericht om daarmee tegemoet te komen aan de specifieke eisen van onze klanten en beleggers.


Beheren+

Goodman’s in house property services teams zorgt ervoor dat voldaan wordt aan de gebruikseisen van onze klanten en dat ons vastgoed aan de strengste eisen voldoet. Dit leidt tot een betere klanttevredenheid, hogere retentiecijfers en een zeker rendement voor beleggers.Goodman bezit, ontwikkelt en beheert. Van magazijn tot distributiecentrum.