U bevindt zich nu op de globale goodman website. Bent u op zoek naar uw lokale Goodman website?

Vastgoedontwikkeling

Goodman heeft uitgebreide ervaring in vastgoedontwikkeling in België. Wij kiezen voor een klantgerichte benadering bij het ontwikkelen van industrieel en commercieel vastgoed en werken nauw met u samen om flexibele en functionele oplossingen aan te bieden die volledig afgestemd zijn op uw business.

Overzicht

Overzicht

Strategische locaties
Sites waar wij vastgoed ontwikkelen zijn gelegen op strategische locaties in gateway-steden in continentaal Europa.

Aankopen gronden
Vanuit onze langetermijnvisie ontwikkelen wij onze gebouwen op strategische locaties met een focus op de directe omgeving in en rond stadskernen. Onze development teams zijn steeds op zoek naar nieuwe gronden en werken daarvoor verschillende vormen van samenwerking uit om maximale waarde te creƫren vanuit de mogelijkheden op de locatie, maar bovenal ook voor de verkopende partij. Lees meer

Industriƫle ruimtes
Onze terreinen, magazijnen en logistieke distributiecentra liggen dicht bij grote agglomeraties en belangrijke infrastructuren zoals grote verkeersaders, havens, luchthavens en distributiehubs.

Diensten vastgoedontwikkeling
Voor alle aspecten van vastgoedontwikkeling, van concept tot oplevering, kunnen wij beroep doen op onze interne experts. Dit verzekert ownership bij onze medewerkers om tijdig en volgens specificaties de beste resultaten neer te zetten.

 

Duurzame ontwikkeling

Duurzame ontwikkeling

Bij Goodman is duurzame ontwikkeling een deel van het product dat wij leveren. Daarom is het ook een belangrijk aspect van de manier waarop wij zaken doen. Goodman werkt samen met u om vastgoedontwikkelingen te realiseren die afgestemd zijn op uw business en voldoen aan uw verwachtingen.

Lees meer

Opportuniteiten

Opportuniteiten in continentaal Europa

Goodman bezit niet alleen de nodige expertise. We hebben in Europa ook een aantal aantrekkelijke locaties voor vastgoedontwikkelingen in portefeuille. Daarom is Goodman uw partner bij uitstek voor flexibele oplossingen op maat van uw organisatie.

Bekijk de mogelijkheden in Europa

Voor ontwikkelingsmogelijkheden in België kunt u steeds contact opnemen met het Belgische team.

Casestudies