U bevindt zich nu op de globale goodman website. Bent u op zoek naar uw lokale Goodman website?

Wat wij doen

Goodman is een beursgenoteerde internationale industriële vastgoedgroep. Wij bezitten, ontwikkelen en beheren strategisch gelegen en modern industrieel vastgoed waaronder logistieke faciliteiten, magazijnen en bedrijvenparken in 13 landen.

OwnDevelopManage

Ons own+develop+manage-model is een geïntegreerd klantenservice-aanbod dat centraal staat in al onze activiteiten: wij bezitten en investeren wereldwijd in hoogwaardig vastgoed, ontwikkelen dat vastgoed op strategische locaties omdat we meedenken met onze klanten, en beheren het. Het zijn onze lokale teams die verantwoordelijk zijn voor alle aspecten van vastgoed-, vermogens- en investeringsbeheer. Investeerders met wie we samenwerken via ons investeringsplatform zijn soevereine investeringsfondsen, pensioenfondsen en grote multimanagerfondsen.

Onze gateway-stedenstrategie

Wij investeren in en ontwikkelen hoogwaardig industrieel vastgoed op strategische locaties, dicht bij grote agglomeraties, in en rond grote gateway-steden wereldwijd. Daar is de vraag en de transformatie groot en dat biedt mooie perspectieven voor ons bedrijf.

Lees meer

Onze klanten

We zetten in op langetermijnrelaties met onze klanten en daarbij staat een win-win steeds voorop. Onze klanten zijn marktleiders in een groot aantal industriële sectoren zoals logistiek, automobiel, retail en e-retail.

Onze vestigingen

Voor ons modern en hoogwaardig vastgoed gaan we op zoek naar strategische locaties in belangrijke gateway-steden over de hele wereld. Daardoor kunt u alvast de fysieke afstand tussen u en uw klanten zo kort mogelijk houden.

Figure Widget

€48,2 mld

totaal beheerd vermogen

410

panden in beheer

1,700+

klanten wereldwijd

Vastgoedbeheer

Vastgoedbeheer

Ons geïntegreerd klantenservicemodel houdt in dat ons belang in ons vastgoed er een is voor de lange termijn. Dat verklaart waarom onze maatstaf voor vastgoedbeheer hoger ligt dan de standaard in de sector. Onze lokale property managementteams staan garant voor een uitzonderlijke klantenservice waardoor zowel de bezettings- als retentiegraad heel hoog liggen.

Vastgoedontwikkeling

Vastgoedontwikkeling

Door te kiezen voor ons modern en hoogwaardig vastgoed kiest u ervoor om de fysieke afstand met uw klanten te verkorten: voor ons vastgoed kiezen wij steevast voor strategische locaties in de belangrijkste gateway-steden wereldwijd.

Lees meer

Panden te huur

Vind uw volgende gebouw

Vermogensbeheer

Vermogensbeheer

Onze Partnerships geven institutionele investeerders toegang tot onze gespecialiseerde diensten in vermogensbeheer en tot onze commercieel en industrieel vastgoed. We nemen beslissingen op basis van lokale marktkennis, nauwgezet onderzoek en meer dan 30 jaar ervaring.

Lees meer