U bevindt zich nu op de globale goodman website. Bent u op zoek naar uw lokale Goodman website?

Logistieke ruimte als deel van een efficiënte supply chain

In deze snel veranderende wereld wordt het succes van uw onderneming meer dan ooit bepaald door de efficiëntie in de toeleveringsketen.

Tegen 2030 zullen de grote steden meer dan 80% van de wereldwijde consumptie* voor hun rekening nemen. Die veranderingen zetten de meeste bedrijfssectoren, zoals e-commerce, de traditionele kleinhandel en third-party logistiek ertoe aan hun toeleveringsketen te herzien. De juiste vastgoedoplossing vinden is daarbij van cruciaal belang. Daarom investeert Goodman in hoogwaardig en strategisch gelegen vastgoed dicht bij dichtbevolkt stedelijk gebied.

De wereld evolueert snel. Flexibiliteit is essentieel in een wereld in constante verandering. Onze teams werken nauw met u samen om inzicht te krijgen in uw huidige en toekomstige vastgoednoden. We bieden flexibele oplossingen aan: de gepaste ruimte in geval van uitbreiding of consolidatie en/of het moderniseren van bestaande faciliteiten aan een hoger automatiseringsniveau. 

We zijn ervan overtuigd dat onze flexibiliteit u helpt om uw klanten nog beter te bedienen en u de ruimte geeft om te focussen op uw kernactiviteiten.

Uw vastgoedoplossing zoeken

 

*Bron: Urban world: The Global Consumers to watch, McKinsey Global Institute April 2016.

Vastgoed te huur

Vind uw volgende gebouw