U bevindt zich nu op de globale goodman website. Bent u op zoek naar uw lokale Goodman website?

Ruimte voor innovatie

We weten dat efficiëntie in de toeleveringsketen uw succes bepaalt. Een hogere efficiëntiegraad betekent in vele gevallen dat verdere automatisering noodzakelijk is, alsook het integreren van de nieuwste technologieën.

Onze logistieke gebouwen zijn van wereldklasse: Goodman-gebouwen zijn duurzaam, robuust en innovatief. Ons team werkt echter nauw met u samen om inzicht te krijgen in uw huidige maar ook toekomstige vastgoednoden. We willen u immers flexibele oplossingen kunnen aanreiken zodat u gemakkelijk kunt bijsturen en het hoofd kunt bieden aan veranderingen in uw sector. Dit kan omvatten: consolideren/rationaliseren van de supply chain, het upgraden van bestaande faciliteiten, verdere automatisering, het inzetten van robottechnologie.

Voor onze klanten is de juiste locatie van cruciaal belang voor hun succes. Daarom investeren we in hoogwaardig vastgoed gelegen in strategische locaties in en rond dichtbevolkt stedelijk gebied. 

Wij geloven niet in één manier van werken, we geloven in een juiste manier, aangepast aan elke klant. En dat betekent u de ruimte geven om te innoveren voor de toekomst.

Bekijk onze bechikbare panden

Vastgoed te huur

Vind uw volgende gebouw