U bevindt zich nu op de globale goodman website. Bent u op zoek naar uw lokale Goodman website?

Bereikbaarheid

Technologische vooruitgang, veranderend consumentengedrag en de steeds toenemende verstedelijking van gateway-steden duwen de vraag naar goed gelegen logistieke ruimte verder de hoogte in.

Goodman investeert in terreinen dicht bij belangrijk stedelijk gebied, in 2050 zal namelijk meer dan twee derde van de wereldbevolking in steden wonen*.

"The right property in the right location": wij weten dat het voor bedrijven van cruciaal belang is om zich dicht bij de consument te bevinden en bij belangrijke transportinfrastructuur zoals havens, luchthavens en belangrijke snelwegen. Zo kunnen zij een efficiënte toeleveringsketen ontwikkelen met snellere transittijden.

Dat is precies waarom we blijven investeren in hoogwaardig vastgoed in strategische locaties dat we ook ontwikkelen en beheren om u nu en in de toekomst maximaal van dienst te kunnen zijn.

Uw vastgoedoplossing zoeken

*Bron: United Nations Department of Economic and Social Affairs, 2018

Vastgoed te huur

Vind uw volgende gebouw

Verschillende actuele thema's bepalen wereldwijd de groeiende vraag naar modern en goed gelegen logistiek vastgoed in en rond grote gateway-steden. Ze liggen daarenboven aan de basis van belangrijke wijzigingen in de traditionele benadering van opslag- en distributieruimte en in de industriĆ«le vastgoedsector wereldwijd.  

Verstedelijking

De groeiende verstedelijking van gateway-steden biedt nieuwe kansen en bedrijven spelen hierop in. Tegen 2030 zullen de grote steden goed zijn voor 81% van de wereldwijde consumptie*. Kiezen om zich zo dicht mogelijk te vestigen bij hun consumenten, creëert een meerwaarde voor onze klanten, wat uiteindelijk ook in het voordeel speelt van de consument.

Consumentisme

Het toenemende consumentisme stimuleert de vraag in een groot aantal sectoren, van de retail en de farmaceutische sector tot de automobielindustrie. In 2030 zal de wereldwijde consumptie met USD 23 biljoen toegenomen zijn*. Onze gateway-stedenstrategie zet onze klanten in pole position voor succes.

*Bron: Urban world: The Global Consumers to watch, McKinsey Global Institute, april 2016.

Technologie

Innovatieve oplossingen, vooral in e-commerce en mobiele diensten, veranderen het gedrag van consumenten. Dat zorgt er dan weer voor dat meer en meer geïnvesteerd wordt in locaties dicht bij de grote stadskernen en aldus de eindgebruikers. Dankzij de opkomst van digitale technologie en door actief te kiezen voor Goodman locaties in gateway-steden kunnen onze klanten voldoen aan de groeiende vraag van de consument naar snelheid en gemak.

Waarde

Klanten willen meer waarde halen uit hun vastgoedoplossingen en besparen op de kosten: ze consolideren operationele activiteiten, verbeteren installaties, rationaliseren de toeleveringsketens, gaan steeds meer automatiseren en maken gebruik van robotica.