U bevindt zich nu op de globale goodman website. Bent u op zoek naar uw lokale Goodman website?

Parijs

Noem Parijs bij naam en het zal bij vrijwel iedereen tal van romantische beelden oproepen: de Eiffeltoren, het Quartier Latin,... We bewonderen de status van Parijs als mondiaal cultureel centrum. Maar wat de meesten zich niet realiseren, is dat Parijs ook een belangrijke logistieke hub is.

Strategische locaties

Bijna 60% van de beroepsbevolking in Parijs is werkzaam in de handels-, transport- en dienstensector. Daarenboven speelt Parijs een centrale rol in één van de belangrijkste Franse corridors die Rijsel verbindt met Lyon en Marseille. Dat maakt Parijs tot een bijzonder waardevol gebied voor industrieel en logistiek vastgoed.

Case study - Steden

In Parijs worden geldstromen bepaald door meer dan alleen de grondwaarde. De 12 miljoen inwoners van de stad hebben een geschat BBP per capita van $ 70.760, en in 2014 prijkte Parijs in de top tien van 's werelds rijkste steden.

Door onze gateway-strategie ook in Parijs toe te passen en in te zetten op hoogwaardige logistieke ruimte in de belangrijkste stedelijke gebieden, is onze Parijse portfolio al zeer aantrekkelijk gebleken voor onze klanten.

Op de luchthaven Charles de Gaulle in Roissy, op slechts 20 km van Parijs en op 1 km van de A1 autosnelweg (logistieke Noord-Zuid as), faciliteert ons logistiek gebouw de luchtvrachtvervoersdiensten van DHL Global Forwarding. Deze vestiging biedt 16.440 m² aan hoogwaardige logistieke ruimte en dat op de op één na grootste vrachtluchthaven van Europa.

Het is een fantastische locatie, dus hebben wij ervoor gezorgd dat de faciliteiten dat ook zijn. Doordat wij het aantal dockdeuren verdubbelden ten opzichte van het marktgemiddelde, kan DHL de hoeveelheid lading die het kan verwerken, vergroten. Daarnaast bouwden we een apart kantoorgebouw, zodat het volledige magazijn kan dienen voor de logistieke activiteiten.