U bevindt zich nu op de globale goodman website. Bent u op zoek naar uw lokale Goodman website?

Sjanghai

Enkele decennia geleden stond China vooral bekend als producerend land. Maar vandaag is China de grootste online verkoopmarkt ter wereld en is e-commerce in Sjanghai, China's gateway-stad, big business.

Het is een wereldwijde trend dat meer en meer traditionele offline detailhandelaars online platformen gebruiken. Hier is deze trend echter nog groter dan in andere delen van de wereld.

De ideale toegangspoort

Maar dat is slechts één van de redenen waarom Goodman Sjanghai beschouwt als de ideale toegangspoort voor vastgoedontwikkelingen in China. Als financiële hub van het Chinese vasteland kent Sjanghai een gestaag stijgende bevolkingsgroei, het bevolkingsaantal bedraagt nu meer dan 24 miljoen inwoners. Maar het economisch belang van Sjanghai wordt niet enkel door het bevolkingsaantal bepaald. In een land waar de stijgende inkomens het consumptieniveau steeds opdrijven, hebben de inwoners van Sjanghai een beschikbaar inkomen per capita dat 118,4% hoger ligt dan het nationale gemiddelde.

Strategische locatie

Deze factoren samen maakt Sjanghai steeds aantrekkelijker voor Goodman. Hier is de ligging van vitaal belang voor last mile delivery en de schaarste in grondoppervlakte doet moderne hoogbouwmagazijnen verrijzen. In Sjanghai zijn onze klanten op zoek naar efficiënt gebruik van ruimte, veilige installaties en verbeterde bouwkwaliteit, maar ook de mogelijkheid om automatiseringssystemen te installeren die nodig zijn om in een groeiende vraag te kunnen voorzien.

Kwaliteit

Bij de ontwikkeling van het Goodman Qingpu Centre werd rekening gehouden met al deze criteria. Het is ons eerste distributiecentrum dat uit drie verdiepingen bestaat en onze eerste groene industriële ontwikkeling in China.

Premium plaats

Het is nu al de nieuwe kwaliteitsnorm voor bedrijfsparken in het hele land. De ontwikkeling heeft een uitvoeringswaarde van US $ 112,6 miljoen (A $ 149,0 miljoen) en biedt meer dan 110.000 m² hoogwaardige, moderne industriële en bedrijfsruimte in West-Sjanghai, met gemakkelijke toegang tot het stadscentrum, Hongqiao Airport en het belangrijkste vervoersknooppunt van Sjanghai.

Deze hoogwaardige, strategisch gelegen vestiging behaalde een bezettingsgraad van 97% reeds bij oplevering en trok bedrijven aan zoals JD.com, de grootste e-commercegigant van China.

JD.com, met een marktkapitalisatie van USD 44,2 mld op 31 december 2015, tekenende voor 63.130 m² in het Goodman Qingpu Center. 6 maanden later was JD.com de zevende grootste klant van Goodman China. Vandaag is het onze grootste klant en bezet het bijna 295.000 m² aan magazijnruimte in de zes belangrijkste steden van China.

De strategische ligging van het Qingpu Center was van groot belang, voor distributie in Sjanghai, maar ook naar Suzhou en andere belangrijke steden in de provincies Jiangsu en Zhejiang. Dankzij ons netwerk van magazijnen die strategisch verspreid zijn over de belangrijkste steden, kon JD.com op zijn beurt zijn logistieke infrastructuur verder ontwikkelen.

Case study - Steden

Naast het Qingpu Center heeft Goodman nog zeven andere industriële vastgoedsites in Sjanghai. Waaronder het Goodman Pudong Airport Logistics Park, een bekroond ontwikkelingsproject van 200.000 m², waarbij in 3 fasen magazijnfaciliteiten worden gerealiseerd op twee verdiepingen.