U bevindt zich nu op de globale goodman website. Bent u op zoek naar uw lokale Goodman website?

Automotive

Goodman werkt in Australië, Nieuw-Zeeland, China en Europa samen met enkele toonaangevende internationale merken uit de automotive-industrie (waaronder Volkswagen Group, Mazda, General Motors, BMW, Daimler en Toyota) aan de ontwikkeling van opslag- en distributiecentra die aan de specifieke behoeften van deze klanten voldoen.

We zijn ons bewust van de cruciale rol die de voertuigenlogistiek speelt in het behoud van een efficiënte toeleveringsketen, samen met de gespecialiseerde opslagvereisten binnen de sector. Wijzigingen in het inventaris- en toeleveringsketenbeheer, zoals vendor managed inventory en “just in time”-levering van componenten, vormen vandaag fundamentele vereisten binnen de automotive-industrie.

Onze uitgebreide ervaring met klanten binnen de automotive-industrie betekent dat nieuwe klanten de vruchten kunnen plukken van onze ervaring inzake de locatiebepaling, het ontwerp en het beheer van deze faciliteiten. Goodman beschikt dan ook over een stevige reputatie als leverancier van hoogkwalitatieve opslagoplossingen op maat voor onze klanten in de autosector. Het stelt onze klanten in staat om op hun beurt hun eigen klanten effectief en efficiënt te bedienen.