U bevindt zich nu op de globale goodman website. Bent u op zoek naar uw lokale Goodman website?

Retail

Vastgoedoplossingen die de retail toeleveringsketens van morgen mogelijk maken.

De voorbije tien jaar heeft technologie de werkwijze van retailers veranderd. Van veeleisende consumenten die op zoek zijn naar een vlekkeloze shopervaring waarbij ze de gemakkelijkste manier kunnen kiezen om hun aankopen te bestellen, te ontvangen en terug te sturen tot de boomende multikanaalstrend en de stijgende vraag naar stedelijke distributiecentra: het ziet er naar uit dat de evolutie een stevig tempo aanhoudt.

Een ongeëvenaarde retailervaring

Goodman neemt de ontwikkeling en het beheer van opslagruimtes en distributiefaciliteiten van tal van toonaangevende retailers voor zijn rekening, en dat wereldwijd. Door deze uitgebreide ervaring begrijpen we beter dan wie ook dat er geen pasklare oplossing bestaat om een optimale retail toeleveringsketen uit te denken of om een vastgoedoplossing te ondersteunen. Het netwerk rond de bestaande toeleveringsketen van elke retailer, zijn klanten en de aard van zijn producten bepalen waar en hoe de goederen opgeslagen en vervoerd worden. Daarom werken we nauw samen met onze retailklanten om opslagoplossingen op maat te ontwikkelen die afgestemd zijn op hun lokale, regionale of internationale product- en distributievereisten. Of dat nu door het ontwerp en de ontwikkeling van vastgoed op maat is of door een oplossing te bieden voor een bestaande Goodman-faciliteit.

Figure Widget

4.8mln m²

wereldwijd voor de retailsector ontwikkeld

Figure Widget

1.2mln m²

industriële ruimte voor retail in Continentaal Europa

Figure Widget

5 years

grootste vastgoedontwikkelaar in Europa

Onze ervaring in Continentaal Europa

Goodman is actief in tien landen op het Europese vasteland en heeft vastgoedoplossingen afgeleverd voor retailers op de belangrijkste markten. We hebben over heel Europa al meer dan 1 miljoen vierkante meter ontwikkeld voor de retailsector. We mogen dus met recht en reden zeggen dat we de factoren die de retailsector beïnvloeden en de veranderende operationele behoeften van onze klanten als geen ander begrijpen.