U bevindt zich nu op de globale goodman website. Bent u op zoek naar uw lokale Goodman website?

Country Manager

Sara Van Hoecke Country Manager +32 2 263 40 00

Email
Sara Van Hoecke is verantwoordelijk voor de bedrijfsstrategie van Goodman in België en stuurt daartoe alle operationele activiteiten aan. Daarnaast is zij tevens lid van het managementteam op Europees niveau. 
 
Sara startte haar carrière bij Goodman CE (Continentaal Europa) als Legal Manager in maart 2011. Als gedreven juriste had zij een belangrijk aandeel in het structureren van complexe ontwikkelingsprojecten en portfoliotransacties in Europa en begeleidde ze de commerciële teams in de verschillende landen tijdens onderhandelingen met key customers. 
 
Sinds oktober 2017 is Sara aangesteld als Country Manager voor België. In deze functie is zij verantwoordelijk voor het operationele beheer van Goodman België, met de groei van de Belgische portfolio als voornaamste doelstelling. Hiervoor kan zij bogen op een diepgaande kennis van onze business in de Belgische en Europese markt en haar ruime ervaring in het structureren van complexe projecten. 
 
Voor ze haar carrière startte bij Goodman was Sara werkzaam als juriste bij Eubelius, het grootste onafhankelijke advocatenkantoor in België. Zij behaalde het diploma master in de rechten aan de KU Leuven.