U bevindt zich nu op de globale goodman website. Bent u op zoek naar uw lokale Goodman website?

Goodman en Vandeputte brengen vernieuwende oplossingen onder de aandacht in Puurs

donderdag 30 mei 2013

Goodman Group en Vandeputte Group hebben vandaag op feestelijke wijze de oplevering gevierd van een 18.000 m² grote logistieke faciliteit in Puurs. Danny Peeters, Executive Director van Goodman, Dirk Vandeputte, gedelegeerd bestuurder van Vandeputte Group en Kris Peeters, Vlaams minister-president, woonden het evenement bij.

Tijdens de officiële opening werd onder meer een panelgesprek georganiseerd met Danny Peeters en Peggy Daneels, Supply Chain Director bij Vandeputte, over de impact van nieuwe verwachtingen van de klant op logistieke processen. Het panelgesprek vond plaats onder leiding van Johan Van Overtveldt, hoofdredacteur van Knack en Trends.

“We zijn verheugd aanwezig te zijn op de opening van het nieuwe magazijn van Vandeputte in Puurs. Een flexibele toeleveringsketen is van fundamenteel belang voor een moderne bedrijfsomgeving, en ik heb er alle vertrouwen in dat de nieuwe state-of-the-artfaciliteit Vandeputte een verhoogde productiviteit zal opleveren en het bedrijf de mogelijkheid zal bieden zijn supply chain management op een uiterst innoverende manier uit te bouwen”, aldus Danny Peeters.

De aanwezige gasten kregen tevens een rondleiding in de 18.111 m² grote faciliteit die door Goodman is ontwikkeld. Het gebouw omvat een magazijn met twaalf laad- en losdocks en drie overheaddeuren, een 586 m² grote mezzanine en 440 m² aan kantoorruimte.
Met deze nieuwe faciliteit kan Vandeputte Group tegemoetkomen aan zijn huidige ruimtebehoeften en zich richten op de toekomstige uitbreiding van het bedrijf in één modern distributiecentrum. De bouwwerkzaamheden zijn in mei 2012 van start gegaan en het voltooide project is opgeleverd in december 2012.

Het gebouw is ontwikkeld in overeenstemming met Goodmans standaardspecificaties voor magazijnen en aangepast aan de specifieke eisen van Vandeputte Group. Enkele opvallende kenmerken: extra dakisolatie, een supervlakke vloer voor stapeltoepassingen in smalle gangpaden en minder laad- en losdocks.

Het magazijn grenst aan de 21.329 m² grote faciliteit die eind 2011 ontwikkeld is door Goodman en verkocht is aan Duvel Moortgat.
Op 31 mei ontvangen Goodman en Vandeputte de Franstalige Gemeenschap in Puurs. Philippe Van der Beken, Managing Director Continental Europe bij Goodman, zal Goodman vertegenwoordigen tijdens het panelgesprek.

Goodman is Europees ontwikkelaar nummer 1
PropertyEU magazine heeft Goodman voor de tweede keer op rij verkozen tot Europees ontwikkelaar van het jaar. De rangschikking, die verschijnt in de editie van maart, is gebaseerd op het aantal opgeleverde vierkante meters van 2010 tot 2012.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen
Jeroen Gaudissabois,  +32 (0)2 235 01 46, 

Porter Novellie,+32 (0)495 62 66 77,
[email protected]

Over Goodman

Goodman is een geïntegreerde vastgoedgroep die industrieel en commercieel vastgoed in eigendom heeft, ontwikkelt en beheert in Europa, het Verenigd Koninkrijk, Azië-Pacific Noord Amerika en Brazilië. De Groep belegt in bedrijventerreinen, kantoorparken en opslag- en distributiecentra.

Goodman biedt ook een scala aan beursgenoteerde en niet-beursgenoteerde vastgoedfondsen, die beleggers toegang geven tot diverse gespecialiseerde diensten en vastgoedbeleggingen. Goodman is voortdurend bezig om waarde te creëren met bedrijfsmatig vastgoed en het beheer van fondsen door middel van nieuwe innovatieve ontwikkelingsprojecten, business proposities en beleggingsproducten.

Met een totaal beheerd vermogen van € 16,5 miljard en meer dan 400 objecten is Goodman de grootste beursgenoteerde commerciële vastgoedgroep aan de Australische Stock Exchange en een van de grootste beursgenoteerde specialistische fondsbeheerders wereldwijd. Toegewijde lokale teams met een sterk marktinzicht ontwikkelen vastgoed dat voldoet aan de individuele eisen van de klant en zorgen voor goede investeringsmogelijkheden.

Met meer dan 970 medewerkers en 36 kantoren in 18 landen, heeft Goodman het wereldwijde netwerk om te voldoen aan wensen van klanten die hun bedrijfsactiviteiten willen uitbreiden. In Europa heeft Goodman kantoren in Duitsland, Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Spanje, Italië, Polen, Tsjechië, Hongarije, Slowakije, Zweden en het Verenigd Koninkrijk.

Voor meer informatie kunt u terecht op: www.goodman.com/be