U bevindt zich nu op de globale goodman website. Bent u op zoek naar uw lokale Goodman website?

Veritas vindt met Goodman slimme vastgoedoplossing in het Kersdonk Logistics Centre

donderdag 14 november 2013

Na een intense zoektocht naar een magazijn in de regio Antwerpen gaat Veritas 12.000 m² logistieke oppervlakte huren van Goodman.

Goodman heeft namens GELF (Goodman European Logistics Fund) een langlopende huurovereenkomst ondertekend met Veritas. Het gaat om een huurcontract voor 12.000 m² magazijnoppervlakte in het Kersdonk Logistics Centre in Willebroek. Mocht Veritas in de toekomst willen uitbreiden, dan kan dit perfect binnen het 70.000m² grote logistieke centrum.

Veritas investeert ook in de automatisering van het magazijn om zo te beschikken over een geavanceerd systeem dat ook klaar is voor toekomstige opportuniteiten. Goodman’s technische team zal Veritas tijdens het project begeleiden. Veritas is een Belgische retailketen die meer dan 120 winkels in België en Luxemburg en dynamische expansie plannen heeft.

Veritas wenste een langlopend contract te ondertekenen met een verhuurder die de langetermijnvisie en de bereidheid toont om te blijven investeren in het logistieke centrum.

Goodman biedt niet enkel een hoogwaardig ge
bouw, maar verzorgt in het kader van de lange termijn relatie met de huurder, ook het vastgoedbeheer. Een multidisciplinair team staat daarbij garant voor de nodige ondersteuning en investeringen.
Patrick van Kerkhoven, Real Estate Manager van Veritas: "We zochten niet alleen een gebouw op een uitstekende locatie, maar ook een partner die onze behoeften begrijpt en de expertise in huis heeft om ons te helpen ons nieuwe magazijn volledig te automatiseren. We kunnen in het Kersdonk Logistics Centre bovendien nog uitbreiden, wat een belangrijke factor is voor onze business. Daarom hebben we voor Goodman gekozen.”

Kim Cornille, Country Manager Belgium voor Goodman, is verheugd dat de zaak met Veritas beklonken is: "Terwijl onze ijzersterke portefeuille nieuwe klanten aantrekt, zorgt zowel ons interne team voor vastgoedbeheer als ons lange termijn engagement ervoor dat we uitstekend scoren qua klantenbehoud. Het verheugt ons om deze nieuwe huurovereenkomst te kunnen ondertekenen in België. Ze weerspiegelt de focus van onze klant op een kwalitatief hoogstaand magazijn op een goede locatie.”

Kersdonk Logistics Centre is strategisch gelegen aan de A12, de as die Antwerpen met Brussel verbindt. Kersdonk is niet alleen uitstekend toegankelijk over de weg, maar biedt ook het voordeel dat zich op drie kilometer van het magazijn een grote inlandse containerterminal bevindt. Het pand ligt op 21 kilometer van de Haven van Antwerpen en 30 kilometer van Brussels Airport (Zaventem).

Goodman is de lange termijn investeerder en beheerder van een kwalitatief hoogstaande pan- Europese portefeuille, die bijzonder aantrekkelijk is voor bedrijven omdat het aanbod van magazijnen Klasse A op voorkeurslocaties schaars is. Dit topproduct is een van de redenen waarom de portefeuille een bezettingsgraad van 96% blijft behouden.

Neem contact op met Goodman voor meer informatie:

Jeroen Gaudissabois, +32 (0)2 235 01 46, 
Porter Novellie, +32 (0)495 62 66 77,
[email protected]


Over Goodman

Goodman is een geïntegreerde vastgoedgroep die industrieel en commercieel vastgoed in eigendom heeft, ontwikkelt en beheert in Europa, het Verenigd Koninkrijk, Azië-Pacific Noord Amerika en Brazilië. De Groep belegt in bedrijventerreinen, kantoorparken en opslag- en distributiecentra.

Goodman biedt ook een scala aan beursgenoteerde en niet-beursgenoteerde vastgoedfondsen inclusief hun belangrijste Europese fonds European fund Goodman European Logistics Fund (GELF), die beleggers toegang geven tot diverse gespecialiseerde diensten en vastgoedbeleggingen. Goodman is voortdurend bezig om waarde te creëren met bedrijfsmatig vastgoed en het beheer van fondsen door middel van nieuwe innovatieve ontwikkelingsprojecten, business proposities en beleggingsproducten.

Met een totaal beheerd vermogen van € 16,7 miljard en meer dan 400 objecten is Goodman de grootste beursgenoteerde commerciële vastgoedgroep aan de Australische Stock Exchange en een van de grootste beursgenoteerde specialistische fondsbeheerders wereldwijd. Toegewijde lokale teams met een sterk marktinzicht ontwikkelen vastgoed dat voldoet aan de individuele eisen van de klant en zorgen voor goede investeringsmogelijkheden.

Met meer dan 970 medewerkers en 36 kantoren in 18 landen, heeft Goodman het wereldwijde netwerk om te voldoen aan wensen van klanten die hun bedrijfsactiviteiten willen uitbreiden. In Europa heeft Goodman kantoren in Duitsland, Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Spanje, Italië, Polen, Tsjechië, Hongarije, Slowakije, Zweden en het Verenigd Koninkrijk.

Voor meer informatie kunt u terecht op: www.goodman.com/be