U bevindt zich nu op de globale goodman website. Bent u op zoek naar uw lokale Goodman website?

Barsan Global Logistics kiest voor Goodmans Kersdonk Logistics Center

donderdag 8 november 2018

Barsan Global Logistics zal zijn logistieke activiteiten in de Benelux binnenkort vanuit Kersdonk Logistics Centre in Willebroek uitvoeren. De nieuwe locatie zal onder meer dienst doen als Benelux distributiecentrum voor een toonaangevende FMCG-wereldspeler, naast andere klanten van de logistieke dienstverlener.

 

Goodman Kersdonk Logistics Centre

De Belgische vestiging van Barsan Group zal vanaf 1 december 2018 haar logistieke activiteiten in de Benelux centraliseren in het Kersdonk Logistics Center. De distributeur heeft er een huurovereenkomst op lange termijn ondertekend voor 50 000 m² professionele  ruimte.

Barsan Group opereert wereldwijd vanuit 67 verschillende locaties in 29 landen, omdat we er prat op gaan onze klanten snelle levertijden te kunnen bieden,” aldus Mehmet Can Günaydın, Business Development Executive bij Barsan Global Logistics. “De keuze voor Kersdonk Logistics Center als locatie voor onze activiteiten in de Benelux is niet toevallig. Het is een centraal gelegen, hoogwaardig magazijn voor onze medewerkers dat uitstekende toegang biedt tot de belangrijkste vervoersmodi, wat van essentieel belang is in wat wij doen: snel leveren voor onze klanten.”

Het Kersdonk Logistics Center is multimodaal bereikbaar dankzij de nabijheid van de container terminal in Willebroek en centraal gelegen op de strategische logistieke as Antwerpen-Brussel. De site is ook verbonden met de N16, de A12 en de E19 en daardoor met het hele Europese wegennetwerk en nationale luchtverkeer.

Barsan voegt zich bij 2 andere klanten in het Kersdonk Logistics Centre, dat nu volledig verhuurd is.

“Naast de locatie bieden we onze klanten ook een brede waaier aan vastgoeddiensten. Zo willen we hen ontzorgen en hen de mogelijkheid bieden zich op hun kernactiviteiten te focussen. De huurovereenkomst met Barsan voor Kersdonk onderstreept het belang van de as Antwerpen-Brussel voor de logistieke sector. Klanten die willen profiteren van deze strategische regio, kunnen nog steeds bij Goodman terecht voor andere logistieke vastgoedoplossingen in Willebroek en Boom”, aldus Sara Van Hoecke, Country Manager Goodman Belgium.

Goodman en Barsan werden in deze deal begeleid door vastgoedmakelaar Colliers International.

“Deze belangrijke transactie met Barsan, één van de grootste van de afgelopen jaren, bevestigt de uitstekende multimodale mogelijkheden voor logistieke spelers in de Vlaamse ruit en meer specifiek in de regio Willebroek”, aldus John van Paassen, directeur van Colliers International Belgium.