U bevindt zich nu op de globale goodman website. Bent u op zoek naar uw lokale Goodman website?

Making space for greatness

Simpelweg grootsheid wensen is niet genoeg. We moeten ons ertoe verbinden voor de lange termijn met vastberadenheid en gedrevenheid.

Verandering is een constante in de wereld. Daar zijn we ons erg van bewust bij Goodman. En omdat we deel willen blijven uitmaken van de toekomst, blijven we agile en kijken we steeds met een open geest naar nieuwe werkmethodes. Op diezelfde manier bieden we onze klanten duurzaam vastgoed aan, gelegen in toplocaties, alsook een ongeëvenaarde dienstverlening. Zo hebben onze klanten alle troeven in handen om succesvol te zijn in hun business. We stellen ons vizier op scherp en mikken op enkel de beste kandidaat-collega's. Zij krijgen de ruimte om zich te ontplooien en tegelijk de lat hoog te leggen voor ons allemaal.

De toekomst van onze blauwe planeet ligt ons na aan het hart en we zijn begaan met eenieder die erop leeft. We geloven dat duurzaamheid een gedeelde verantwoordelijkheid is. Daarom kiezen we er steevast voor om samen te werken met mensen en organisaties die deze filosofie delen. We werken samen met liefdadigheidsorganisaties overal ter wereld die het verschil willen maken voor zij die niet altijd de weg vooruit zien. Grootsheid bereik je immers niet alleen. Gemakkelijk is het evenmin. Bij Goodman willen we grootsheid echter mogelijk maken voor iedereen, door er ruimte voor te scheppen in alles wat we doen.

De noden van onze stakeholders zijn veelvuldig en gevarieerd en evolueren mee met de wereld.

Bij Goodman ontwikkelen we hechte relaties met onze stakeholders zodat zij hun volle potentieel bereiken op professioneel vlak. We pretenderen niet alle antwoorden te kennen maar we geloven dat we een blijvende en positieve impact kunnen hebben om onze stakeholders naar grootsheid te oriënteren.

Klanten

Onze klanten

Wij creëren logistieke ruimte voor grenzeloze ambities om onze klanten vooruit te helpen op hun weg naar succes. Wij willen hen middels duurzame oplossingen en een ongeëvenaarde dienstverlening de passende ruimte in toplocaties aanbieden zodat zij hun doelen bereiken en zich kunnen toespitsen op verdere groei.

Lees meer over onze klanten en sectoren

Onze collega's

Onze collega's

We willen kandidaten aantrekken die geloven dat zij binnen ons team hun potentieel kunnen bereiken, deel willen uitmaken van ons groter geheel, onze denkwijze in vraag durven stellen en ons op basis van nieuwe en innovatieve ideeën de toekomst kunnen inleiden. Onze mensen delen in het succes van onze onderneming waardoor de motivatie om hard te werken hoog is en het langetermijnperspectief primeert in hun besluitvorming.

Lees meer over een carrière bij Goodman

Investeringspartners

Investeringspartners

Wij zijn langetermijnspelers: onze focus ligt op het ontwikkelen van hoogkwalitatief vastgoed in toplocaties dat niet alleen vandaag maar ook morgen onze klanten dient. Hierdoor kunnen we duurzaam en stabiel rendement voor onze investeerders centraal stellen in onze business.

Lees meer over vermogensbeheer

Communitypartners

Communitypartners

We stellen ons netwerk van menselijke expertise en vastgoed open, om diegenen te helpen die de weg voorwaarts even niet meer zien. Met de Goodman Foundation willen wij een verschil maken binnen enkele kwetsbare gemeenschappen waar wij zowel de levenskwaliteit als de levensstandaard willen verhogen en de algemene gezondheidstoestand willen verbeteren.


Lees meer over de Goodman Foundation