U bevindt zich nu op de globale goodman website. Bent u op zoek naar uw lokale Goodman website?

Over Goodman

Goodman is een internationale vastgoedgroep actief in 17 landen. Wij bezitten, ontwikkelen en beheren industrieel vastgoed waaronder faciliteiten voor opslag, logistiek en industriële activiteiten evenals bedrijventerreinen.

Goodman in België

In België bezit, ontwikkelt en beheert Goodman modern, hoogwaardig industrieel en logistiek vastgoed. Onze Belgische portfolio bestaat uit 7 eigendommen, samen goed voor ruim 280.000 m² logistieke ruimte. Wij slagen erin langetermijnrelaties met onze klanten op te bouwen door een superieure klantenservice te verlenen en ervoor te zorgen dat ons vastgoed steeds beantwoordt aan een uitzonderlijke standaard. Ons stabiel en toonaangevend klantenbestand bestaat uit gerenommeerde multinationals die actief zijn in verschillende sectoren, onder andere Fiege, Kuehne+Nagel en Carrefour.

Goodman in Continentaal Europa

Figure Widget

€6,0 mld

totaal beheerd vermogen

Figure Widget

118

eigendommen in beheer

Figure Widget

3,7 mln

aantal m² in beheer

Langetermijndenken in logistiek vastgoed

Wij focussen op hoogwaardig vastgoed in toplocaties omdat dit voor onze klanten een reële meerwaarde creëert en voor onze investeerders stabiele inkomsten garandeert.   

Bekijk ons wereldwijd portfolio

Ruimte voor grenzeloze ambities

We onderhouden nauwe contacten met al onze stakeholders: klanten, werknemers, investeerders en community partners. De noden van onze stakeholders evolueren mee met een steeds veranderende wereld - en dat doen wij ook. 

Zoals wij het verwoorden in onze purpose-statement maken wij ruimte die beantwoordt aan de grenzeloze ambities van al onze stakeholders.

Lees meer over onze purpose-statement

Wij geloven niet in goed. Wij geloven niet in de korte termijn of shortcuts. Wij geloven niet dat het zakelijke primeert op het menselijke. Of er iets belangrijker is dan kwaliteit. Wij geloven in geweldig, al zijn wij er zelf nog niet helemaal. Wij geloven in het belang van locatie en duurzame groei. En in het van de eerste keer juist doen. Wij geloven in integriteit, altijd. Wij geloven dat kennis alles is en perfectie in de details zit. Dat de kleine dingen samen het grootste verschil maken. Dat is het plusteken in ons logo. Het impliceert dat wij bij Goodman steeds verder gaan voor onze klanten, voor onze partners en voor onze medewerkers. Wij geloven dat we enkel door samenwerking het beste kunnen bereiken. We geloven dat wij beter kunnen zijn dan goed. Wij geloven dat wij geweldig kunnen zijn.

Goodman wereldwijd

Figure Widget

28

kantoren wereldwijd

Figure Widget

1700+

klanten wereldwijd

Figure Widget

14

landen wereldwijd