U bevindt zich nu op de globale goodman website. Bent u op zoek naar uw lokale Goodman website?

Waar Goodman voor staat

Wij geloven niet in goed. Of in goed genoeg. Wij geloven niet in de korte termijn en niet in shortcuts. Wij geloven niet dat zaken boven mensen gaan. Of er iets belangrijker is dan kwaliteit. Wij geloven in geweldig, al zijn wij er nog niet helemaal. Wij geloven in het belang van locatie en in duurzame groei. En in het van de eerste keer juist doen. Wij geloven in integriteit, altijd. Wij geloven dat kennis alles is en perfectie in de details zit. Dat de kleine dingen samen het grootste verschil maken. Dat is het plusteken in ons logo. Het maakt duidelijk dat we bij Goodman steeds verder gaan voor onze klanten, voor onze partners en voor onze medewerkers. Wij geloven dat we enkel door samenwerking het beste kunnen bereiken. We geloven dat wij beter kunnen zijn dan goed. Wij geloven dat wij geweldig kunnen zijn.

Internationale vastgoedgroep genoteerd op de Australian Stock Exchange

Wij bezitten, ontwikkelen en beheren industrieel vastgoed in 17 landen. Onze portfolio bestaat uit logistieke faciliteiten, magazijnen en bedrijvenparken. De Goodman Partnerships geven institutionele investeerders toegang tot onze gespecialiseerde diensten in vermogensbeheer en tot ons commercieel en industrieel vastgoed.

Figure Widget

29

Goodman kantoren

Figure Widget

+1,600

Klanten wereldwijd

Figure Widget

17 landen

Aanwezigheid wereldwijd

Goodman in België

In België bezit, ontwikkelt en beheert Goodman modern, hoogwaardig industrieel en logistiek vastgoed. Onze Belgische portfolio bestaat uit 6 eigendommen, samen goed voor ruim 236.000 m² logistieke ruimte. Wij slagen erin langetermijnrelaties met onze klanten op te bouwen door een superieure klantenservice te verlenen en ervoor te zorgen dat ons vastgoed steeds beantwoordt aan een uitzonderlijke standaard. Ons stabiel en toonaangevend klantenbestand bestaat uit gerenommeerde multinationals die actief zijn in verschillende sectoren: Fiege, Kuehne+Nagel, DB Schenker, Stanley Europe, Veritas, Audi, enz.

Figure Widget

€4.5mld

beheerd vermogen in Europa

Figure Widget

133

eigendommen in beheer in Europa

Figure Widget

4.9mln

m² in beheer in Europa