U bevindt zich nu op de globale goodman website. Bent u op zoek naar uw lokale Goodman website?

Werken bij Goodman

Bij Goodman hechten we veel belang aan onze werkrelaties. Niet onze gebouwen maar onze mensen maken onze business succesvol. Wij stellen dan ook alles in het werk om een werkomgeving te creëren die stimulerend, uitdagend en verrijkend is voor onze werknemers. Goodman telt 1000+ professionals in 29 kantoren wereldwijd.

Vacatures

Als grootste vastgoedontwikkelaar in Europa is Goodman steeds op zoek naar toptalent om onze groep te versterken. Ben je net afgestudeerd of een ervaren professional, lees dan verder en ontdek waarom Goodman een "employer of choice" is waar je je talenten kunt inzetten en ontplooien en je een carrière kunt uitbouwen.

Lees meer (enkel in het Engels)

Bedrijfscultuur

Onze bedrijfscultuur speelt een sleutelrol in het succes van onze onderneming. Professionals en talenten zijn aangetrokken door onze bedrijfscultuur waardoor wij topmedewerkers kunnen aanwerven.  Zij zijn het immers die onze klanten en beleggers dagelijks bijstaan en adviseren door creatieve en doeltreffende vastgoedoplossingen aan te bieden. Dankzij onze bedrijfswaarden kunnen wij ons onderscheiden:

  • klant+focus - onze klanten staan centraal, altijd   
  • prestatie+drive - zowel individueel als collectief - wij krijgen het voor elkaar
  • innovatief+dynamisch - hokjesdenken is niet aan ons besteed   
  • open+fair - wij gaan transparant en integer te werk   
  • team+respect - iedereen telt mee

Diversiteit

Als internationaal opererend bedrijf hechten we veel belang aan en stimuleren we diversiteit in onze personeelsbezetting. Diversiteit maakt teams en projecten sterker doordat verschillende vaardigheden, talenten en ervaringen gebundeld worden en dat komt onze klanten steeds ten goede.

Onze medewerkers werken hard, maar Goodman zorgt voor een gezonde balans tussen werk en privéleven door flexibele werkuren aan te bieden en arbeidsomstandigheden die afgestemd zijn op individuele behoeften.

Leren en ontwikkelen

Ons succes hangt af van het aanwerven van topmedewerkers en ervoor te zorgen dat zij zich ten volle verder kunnen ontplooien. Daarom blijven we investeren in onze mensen.

 

De voortdurende groei van Goodman biedt mooie perspectieven voor medewerkers die een internationale carrière ambiëren. Zij kunnen waardevolle ervaring in een internationale context opdoen vanuit onze kantoren wereldwijd.

 

Wij stimuleren onze medewerkers om zich continu bij te scholen. Zo financieren wij bachelor- of postgraduaatstudies in vele disciplines. Daarnaast bieden wij heel wat eigen opleidingprogramma's en ondersteunen we onze medewerkers in hun loopbaanbeheer.