U bevindt zich nu op de globale goodman website. Bent u op zoek naar uw lokale Goodman website?

Over Goodman

Goodman is een wereldwijde vastgoedgroep gespecialiseerd in bedrijfsvastgoed. We bezitten, ontwikkelen en beheren hoogwaardige, duurzame bedrijfspanden die dicht bij de consument gelegen zijn en essentiële infrastructuur bieden voor de digitale economie.

Goodman in België

Goodman Belgium bezit en beheert zeven strategisch gelegen panden langs de logistieke as Brussel-Antwerpen, de twee grootste steden van België. Antwerpen, waar de op een na grootste zeehaven van Europa is gevestigd, is met 1,2 miljoen inwoners de op een na grootste metropool van België, na het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Brussel ligt in een van de meest verstedelijkte regio's van Europa, tussen Londen, Parijs, het Rijn-Ruhrgebied (Duitsland) en de Randstad (Nederland).

Onze focus ligt op het ontwikkelen van logistieke centra voor de lange termijn. Het gaat om strategische locaties in of dicht bij stedelijke gebieden die de transportkosten en levertijden voor klanten laag houden en tegelijk de impact op het milieu en de omgeving beperken. Kortom, locaties met een toegevoegde waarde voor mens en milieu.

Ons klantenbestand omvat, maar is niet beperkt tot, wereldwijde logistieke en supply chain-bedrijven, detailhandel en e-commercebedrijven.

Goodman in Continentaal Europa

Figure Widget

€5,5 mld

totaal beheerd vermogen

Figure Widget

122

panden in beheer

Figure Widget

3,7 mln

aantal m² in beheer

Goodman wereldwijd

Goodman is actief in belangrijke consumentenmarkten in 14 landen in Azië-Pacific, Europa en Noord- en Zuid-Amerika. We zijn de grootste vastgoedgroep genoteerd aan de Australian Securities Exchange en investeren in onze investeringsfondsen (Partnerships) samen met onze kapitaalpartners. Maar we zijn meer dan dat.

We zijn een team dat nauw samenwerkt om een tastbaar verschil te maken voor onze klanten, onze mensen en de gemeenschappen waarin we actief zijn. We geloven in innovatie, vastberadenheid, integriteit en duurzaamheid. We streven ernaar om ruimte te maken voor uitmuntendheid in alles wat we doen.
Figure Widget

28

kantoren wereldwijd

Figure Widget

1700+

klanten wereldwijd

Figure Widget

14

landen wereldwijd

Waar Goodman voor staat

De waarden van Goodman weerspiegelen wie we vandaag zijn en wie we willen zijn tot ver in de toekomst.