U bevindt zich nu op de globale goodman website. Bent u op zoek naar uw lokale Goodman website?

Grootse prestaties neerzetten

Grootse prestaties neerzetten. Samen, als één team

Goodman creëert letterlijk ruimte voor klanten overal ter wereld. Dat doen we reeds decennialang met groot enthousiasme, met ambitie en met succes. Ook figuurlijk creëren we ruimte: we bieden aan al onze medewerkers – aan iedereen en zonder uitzondering – de ruimte om te groeien. Want daar draait leiderschap om voor ons. Leiderschap draait bij Goodman niet om het louter bereiken en uitvoeren van een job, het moet ons helpen om blijvend te innoveren zodat we het maximum halen uit de boeiende mogelijkheden die onze sector te bieden heeft.

Ontdek onze vacatures

Word een leider

Iedereen een leider

Of je nu aan de start van je carrière staat of reeds een ervaren professional bent, Goodman geeft jou alle ruimte die je nodig hebt. Ruimte om te leren, te innoveren, je kans te wagen, verandering teweeg te brengen, de lat hoger te leggen en anderen aan te zetten hetzelfde te doen. Want ook al timmert iedereen aan een eigen weg, we bewandelen als organisatie maar één weg: die met eindbestemming ‘greatness’. Dankzij gedeeld leiderschap bereiken we die bestemming ook. En als één team.

Ontdek onze vacatures

"Waarde creëren. Dat is wat we willen bereiken."Laura & Stijn


Ontdek hoe Laura & Stijn waarde creëren+

Own your space bij Goodman       Kom ons team versterken       Ontdek onze vacatures

"Druk je stempel - op de wereld en de toekomst."Marie

Lees het verhaal van Marie+

Onze waarden

Onze waarden

Onze bedrijfscultuur is voelbaar in alles wat we doen, waar ook ter wereld. Onze kernwaarden zijn immers onze sleutel tot succes. Ze inspireren onze mensen om het verschil te maken en om consequent de kwaliteit op te leveren die onze klanten en investeerders van ons verwachten, in zowel innovatieve als duurzame vastgoed- en investeringsoplossingen.

"Lead with purpose."Philippe


Lees meer over Philippes visie op leiderschap+

Klaar om grootse prestaties neer te zetten?     Kom ons team versterken en neem jouw ruimte op bij Goodman        Ontdek onze vacatures

Divers team

Iedereen vervult een rol

We geloven niet in titels, hiërarchie of andere typische bedrijfsstructuren. In plaats daarvan hebben we een open, inclusieve cultuur die wendbaarheid en welzijn vooropstelt. Bij Goodman vind je dus geen managers, maar wel interne samenwerkingskaders die betrokkenheid, groei en autonomie aanmoedigen. Hoewel dit geen hiërarchische kaders zijn, krijgen onze mensen op basis van capaciteiten en intrinsieke motivatie evenwel een duidelijk afgebakende verantwoordelijkheid met volle bevoegdheid om beslissingen te nemen. Dit betekent dat onze mensen actie ondernemen vanuit de drive en de wil om het verschil te maken – en niet omdat iemand hen dit oplegt. Wij geloven dat dit veel voldoening schenkt, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak.

Een divers en sterk team

Dat bij Goodman hard wordt gewerkt, lijdt geen twijfel. Daarom waken we over een gezonde work-lifebalans, met flexibele werkuren en trajecten op maat van eenieder. We zijn een globale speler en we hechten veel waarde aan diversiteit, waarin we dan ook consequent investeren. Iedereen krijgt de mogelijkheid een brede skillset te verwerven, zichzelf te ontplooien en te leren uit ervaring. Op die manier willen we onze mensen versterken en geven we ze de mogelijkheid om kansen – hun ruimte – voluit te benutten en eigen te maken. Onze klanten en investeerders varen er wel bij.

Kom ons team versterken