U bevindt zich nu op de globale goodman website. Bent u op zoek naar uw lokale Goodman website?

Logistieke ruimte om tegemoet te komen aan de vraag van de consument

Voor de consument van vandaag zijn gemak, kosten en duurzaamheid bepalend in de aankoopbeslissing. Als een concurrerende retailer een snellere leveringsservice biedt, stapt 55% van de consumenten over. Wanneer een product niet voorradig is in de winkel, loopt de consument weg zonder aankoop.

Fulfilment is een belangrijk strijdtoneel geworden in de detailhandel waarin een belangrijke rol is weggelegd voor strategisch gelegen bedrijfsvastgoed. Goodman ontwikkelt met specialistische marktkennis essentiële infrastructuur die onze klanten in staat stellen hun klanten te beleveren waar en wanneer zij dat wensen. Of het nu gaat om basisproducten zoals kruidenierswaren of luxe modeartikelen, retailers en FMCG-bedrijven dienen gemakkelijk en snel toegang te hebben tot zowel voorraden als grote groepen consumenten. 

Met behulp van onze SmartSpace-technologie beschikken wij over data waarmee wij voor u het geschikte pand kunnen selecteren. Deze data verschaffen belangrijke inzichten zoals de pool van potentiële consumenten die binnen een bepaalde rijtijd bereikbaar is of details over hun uitgaven.

1 Capgemini
2 Euromonitor