U bevindt zich nu op de globale goodman website. Bent u op zoek naar uw lokale Goodman website?

Logistieke ruimte voor gezondheidszorg

Een veranderende demografie, meer aandacht voor gezondheid en welzijn en hoge verwachtingen van de consument met betrekking tot beschikbaarheid en levering van producten. Het zijn maar enkele van de structurele veranderingen die de supply chain van biowetenschappen en gezondheidszorg over de hele wereld beïnvloeden.

Vandaag beschouwt de consument gezondheid en welzijn als een essentiële uitgave1 en wereldwijd zal wellness naar verwachting jaarlijks met 5 à 10% groeien2. De productvraag neemt toe, maar daarmee ook de complexiteit van de supply chain voor farmaceutische en gezondheidsproducten. 

Of het nu gaat om medische producten, beperkt houdbare gezondheidsproducten of om producten die moeten opgeslagen worden in temperatuurgecontroleerde magazijnen, Goodman heeft de vastgoedexpertise die vereist is om te beantwoorden aan de specialistische vastgoedvereisten van de gezondheidszorg. 

De duurzame bedrijfspanden van Goodman zijn strategisch gelegen dichtbij grote consumentenpopulaties en belangrijke transportinfrastructuur om de snelheid waarmee onze klanten hun klanten kunnen beleveren te faciliteren. Onze klanten omvatten een grote verscheidenheid aan bedrijven in de gezondheidszorg, waaronder farmaceutische bedrijven, leveranciers van biomedische apparatuur, leveranciers van gezondheidszorg en apparatuur, distributeurs van voedings- en welzijnsproducten en meer. 

 


1  Accenture 
2   McKinsey