U bevindt zich nu op de globale goodman website. Bent u op zoek naar uw lokale Goodman website?

Logistieke ruimte voor vraag en aanbod

Vandaag willen we alles sneller, goedkoper en groener. De logistieke sector is een essentiële schakel om de almaar groeiende verwachtingen van de consument te helpen beantwoorden - en daarmee worden de nood aan efficiëntie en het beantwoorden van de duurzaamheidsvraag binnen de toeleveringsketen steeds belangrijker.

Goodman voorziet in essentiële infrastructuur voor de digitale economie: wij ontwikkelen en beheren duurzame bedrijfsruimte die dichtbij de consumenten is gelegen. Op die manier wordt de supply chain een groot stuk geoptimaliseerd en kan de consument efficiënt en duurzaam beleverd worden.  

Door een toenemende automatiseringsgraad en het integreren van artificiële intelligentie verhogen moderne distributiefaciliteiten de verwerkingscapaciteit en wanneer deze strategisch zijn gelegen, worden transportgerelateerde kosten en emissies aanzienlijk gereduceerd.

Volgens CBRE maakt transport tot 70% uit van de totale logistieke uitgaven van een bedrijf1, terwijl vaste facilitaire kosten, inclusief huurkosten, slechts 3% tot 6% vertegenwoordigen. Wij werken samen met onze klanten om de kosten en de complexiteit in hun supply chain te reduceren door duurzame panden te ontwikkelen die hen in staat stellen te voldoen aan de groeiende verwachtingen van de consument met betrekking tot duurzame levering. 

Tot onze klanten behoren zowel wereldwijde als lokale logistieke bedrijven zoals onder meer Ceva Logistics, DB Schenker, DHL, DSV, Fedex en Yusen Logistics.

1 CBRE